Effektivaste sättet att förlänga dina samlag

Så behåller du erektionen

    • Vad är Climax Control?

Climax Control är den ultimata formeln för att förbättra ditt sexliv. Det är ett preparat som läkare rekommenderar, då Climax Control eliminerar erektionsproblem effektivt och säkert så att du kan kontrollera din utlösning, förbättra din självkänsla samt relationen din med din partner.

    • Vad är bieffekterna av Climax Control?

Kliniska studier har visat på att det finns inga biverkningar relaterade till användningen av Climax Control hos hälsosamma män som vill förebygga för tidig utlösning.

    • Vad är doseringen för Control Climax?

Vi rekommenderar 1 piller två gånger dagligen innan måltider.

    • Kan jag dricka alkohol samtidigt jag tar Climax Control?

Ja, det kan du. Det finns inga negativa effekter av alkoholintag när du använder Climax Control utan det funkar även när du har alkohol i kroppen så att säga.

    • Skickas produkten diskret paketerat?

Ja, alla produkter fraktas i en grå förpackning och ger inga tecken på om vad paketet innehåller.

SENASTE ÅSIKTER

För ett tag sedan så hamnade jag och flickvännen min i ett stort bråk om någonting helt annat än vad problemet faktiskt gällde. Det gällde egentligen mina erektionsproblem... >> mer
Malik36 JUL 22, 2015
Jag använde den här produkten, den är otrolig. Det roliga räckte längre... och var bättre. Min dam älskar det väldigt mycket  Och jag gillar att kunna leka mycket längre! Jag rekommenderar den här produkten, den är värd att köpa
Dennis85JUL 10, 2015
Det höll inte på så länge förut... nu kan jag njuta av sex Nu vet jag vad jag missade när jag kom för fort...
SamuelSunJUN 17, 2015
Tack vare CilimaxControl har jag full kontroll över min orgasm, killar, jag rekommenderar Climax, det räddade mitt förhållande!
BirkForsbergMAY 17, 2015
Mer Asikter

RANGORDNING AV PRODUKTERNA