Effektivaste sättet att förlänga dina samlag

Åsikter

  Vill du dela din åsikt om acai med oss? Vänta inte! Lägg till åsikt.

  För ett tag sedan så hamnade jag och flickvännen min i ett stort bråk om någonting helt annat än vad problemet faktiskt gällde. Det gällde egentligen mina erektionsproblem. Jag började då leta efter hjälp. Jag prövade många olika piller men inget fungerade och jag började tro att hela grejen med piller på marknaden var en enda ren stor bluff. Men då tipsade min bästa barndomsvän mig om Climax Control och jag litade på honom så jag gav det ett försök. Innan sexet var jag riktigt nervös och jag trodde att det skulle gå åt pipsvängen igen och det gjorde tjejen också min då för hon såg hur nervös jag var. Men idag känner jag mig aldrig nervös längre inför sex för jag vet att pillret funkar och idag bråkar vi aldrig heller längre för hon vet vad som väntar henne då i sängvrån.

  Svara

  Jag använde den här produkten, den är otrolig. Det roliga räckte längre... och var bättre. Min dam älskar det väldigt mycket  Och jag gillar att kunna leka mycket längre! Jag rekommenderar den här produkten, den är värd att köpa

  Svara

  Det höll inte på så länge förut... nu kan jag njuta av sex Nu vet jag vad jag missade när jag kom för fort...

  Svara

  Tack vare CilimaxControl har jag full kontroll över min orgasm, killar, jag rekommenderar Climax, det räddade mitt förhållande!

  Svara

  Hej. Min partner köpte ClimaxControl-tabletter. De gav oss nästan 100% tillfredsställelse. Vi kan säga att efter flera veckors användning började dem fungera. Nu är det mycket bättre. Vi är glada för att vårt sex håller på längre.

  Svara

  Det kan vara en lite jobbig situation men faktum är att vi är anonyma här och som tur är så vet ingen annan vem någon annan är. Jag tar ClimaxControl-tabletter. Min flickvän vet uppenbarligen inte om det. Tack vare det har jag större kontroll när vi har sex.

  Svara

  Min ex-tjej klagade på att jag var för snabb i sängen. Några minuter, sen var sexet över. Så sade hon. När jag träffade min nuvarande flickvän ville jag inte göra henne besviken. Jag valde att vara väl förberedd. Jag köpte tabletterna på internet. De hjälpte mitt självförtroende som inget annat någonsin gjort. Nu är jag avslappnad då jag säkert vet att jag inte kommer komma för tidigt.

  Svara

  I början var jag inte övertygad om att några tabletter skulle hjälpa mig för jag funderade på vad de kunde göra. För mig verkade det som att det bara var så att jag är snabb och det fanns inget jag kunde göra åt det. Dock är det lite annorlunda. Jag har märkt en förbättring. Förvänta er dock inte resultat i början då tabletterna måste tas under en kort tid (minst två veckor).

  Svara

  Jag har beställt 3 paket då det är billigare såhär, men eftersom jag tar min första nu kan det vara för tidigt för att märka av några effekter.

  Svara

  Jag har tagit climax control tidigare och det har hjälpt mig. Dock, allmänt sett, måste man vara tålmodig när det gäller tabletter för för tidig utlösning. Det fungerar inte som så många tror. Dessa hjälper inte efter en vecka, och folk slutar ta dem och skriver sedan trams om att det inte fungerar ;/ Faktum är att vissa fungerar, men inte efter två veckor. Det kan ta 2 månader. Jag har också använt Durex-kondomer och de är ok.

  Svara

  Det finns ingen tablett som fungerar. Den bästa lösningen är att öva, öva och öva. Det finns ingen bättre lösning, övning är ett måste!

  Svara

  LÄGG TILL KOMMENTAR

  Din e-mail kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *